søndag 28. februar 2010

Friday sketchers #91





















I dag har jeg prøvd meg på skissen til Friday sketchers. Jeg har dukket ned i resteskuffene mine og funnet papir og noen chipboard-figurer. De figurene,eller hva jeg skal kalle dem, har jeg hatt lenge, men jeg har ikke klart å bruke dem til noe.
Jeg begynte med å velge stempel og fargelegge det. Etterpå kom alt det andre ganske lett til meg. Synes det ble et riktig eventyrkort.:)

Ha en eventyrlig søndagskveld!

torsdag 25. februar 2010

Kort til ei søt lita jente












Det er ikke ofte jeg får håndskrevne brev i posten, men for litt siden fikk jeg et. Sophie på 8 år, som jeg er tante til, sendte meg både brev og tegnig. Jeg synes det var så koselig, så nå skal jeg gjøre henne glad. (håper jeg):) Disse papirene kjøpte jeg forrige uke hos Trel, og de var midt i blinken for å lage jentekort. Stemplet er fra Greeting Farm. Det måtte bare bli med hjem sammen med stemplet i forrige innlegg. Ser ikke bort fra at flere stempel fra det merket havner hos meg. :)


Hurra for gullet til jentene, og i morgen er det helg!

søndag 21. februar 2010

Sketchy Colors # 12




I dag har jeg tilbragt mange timer på hobbyrommet, med resultatet ble ikke mer enn et kort. Brukte veldig lang tid på det. Hos Trel fant jeg et av de vakreste stemplene jeg har sett på lenge. Stemplet ser du her, det heter Fairytale og kommer fra Greeting Farm. Inni kortet har jeg skrevet et vers om bøker, og på forsiden står det God bok. Må nok bli en gave til en som er like glad i å lese som jeg. :)

Kortet er mitt bidrag til Sketchy Colors # 12.

Ha en fortsatt fin søndagkveld!

lørdag 20. februar 2010

Utfordring # 2 Kammerpikenes skisse

 



Her har jeg prøvd meg på Kammerpikenes # 2 hos Scrappekammeret. Det ble et dåpskort med et stempel fra Evy som jeg nettopp har kjøpt. Ble lite pynta inni fordi jeg synes papiret er så fint i seg selv. Klistret på et par gullstjerner på forsiden, men jeg vet ikke om jeg er helt fornøyd med det.

Jeg har vært hos Trel i dag. Der fant jeg noen nydelige stempel fra Greeting farm, og to av dem ble med meg hjem. :)

Nå er det tid for litt lesing i godstolen. Ha en fin lørdagskveld!

fredag 19. februar 2010

Jippi, jeg vant!

Da har Eirin foretatt trekningen og jeg var en av tre vinnere, jippi!
Gleder meg veldig til jeg får lydboka i posten.


tirsdag 16. februar 2010

Nytt kort og award nr. 3


Begynte på et kort i går som jeg forlot i frustrasjon, det ligger der ennå. Tror kanskje jeg er på tur inn i en tørke når det gjelder kreativiteten.:(  Jeg dro på en liten bloggrunde isteden, og da falt jeg for utfordringen som går hos Kort`o`mania. Denne gangen er det sterke farger, riktig pang farger som gjelder. Fargene er mer pang enn på bildet her. Har funnet frem Hänglar - stemplene mine. Jeg fant faktisk noen fra et sommerkit, og de har jeg ikke montert ennå. Jeg går å venter på en pakke fra Papirplaneten, noen nye stempel, og flere spellbinders tror jeg vil hjelpe. :) :)


Tusen, takk til Agnete (Familian Bjørtomt). :) Tenk hun har gitt meg min award nr. 3. Det er så mange flotte, koselige mennesker der ute, og det gleder meg stort. Skal ta en runde på bloggene deres, jeg er helt sikker på at idetørken min forsvinner på et blunk da. (I tillegg til litt nytt utstyr da. he, he) Ta foresten en tur innom Familien Bjørtomt, for der ligger det en super blogcandy. 
Nå skal jeg ta meg tid til litt andre sysler også, ikke bare kort og blogg. Jeg er akkurat ferdig med bind 1 av Knausgård sin serie. Den var ei ok bok, men jeg vet ikke om jeg leser resten. Har noen av dere lest den, og hva synes dere?

Har skrevet før om ti ting som gjør meg glad lengre ned her. :) Gir også denne awarden til alle dere som følger meg og kommenterer på bloggen min. Det gjør meg glad. :)

Award nr. 2


Det var utrolig hyggelig å oppdage at Mette har gitt meg en award, det ble jeg kjempeglad for, tusen takk. Har du ikke vært innom bloggen hennes ennda, så gjør det nå. Hun lager de vakreste kort du kan tenke deg, og i tillegg er hun en veldig koselig bloggvenn.:)
Jeg gir denne awarden videre til alle dere som er mine følgere, og dobbelt tilbake til Mette. :)

Nå skal jeg prøve å gjøre ferdig et kort jeg forlot i frustrasjon i går kveld.

Ha en fin tirsdagskveld!

søndag 14. februar 2010

Morsdagskort


Min kjære datter har i all hemmelighet vært på hobbyrommet mitt og lagd kort til meg. I tillegg har hun kjøpt  parfyme til meg, og den var veldig god. Da jeg stod opp i dag hadde hun allerede ryddet på kjøkkenet, og nå i ettermiddag har hun bakt kake. Kan man ha det bedre?
Hvis nå bare snøværet gir seg og flyet fra Tromsø kommer seg hit til Bodø så har jeg to av mine fire søstre her også.
Blir nok ikke noen kortlaging i dag på meg, men jeg har blinket meg ut et par utfordringer jeg skal prøve meg på. Og så har jeg bestilt noen nye stempel.

Ha en flott søndagskveld alle sammen!

lørdag 13. februar 2010

Min første award


Koselige Marianne har gitt meg min første award, tusen takk til deg. :) Awarden har en utfordring og det er å skrive 10 ting som gjør deg glad.

Her kommer mine 10 ting. Familien kommer først, ellers er tingene skrevet i tilfeldig rekkefølge. :)

- familien min
- at jeg har god helse
- å lese bøker
- å høre på lydbok
- en nydelig sommerdag
- musikk
- elevene mine
- å ha god tid på hobbyrommet
- naturopplevelser
- å kunne gjøre andre glad

Jeg gir awarden tilbake til Marianne. I tillegg gir jeg den til Mia, Victoria, Liv-Torun, Åsa og til min kjære datter Malin. Det er henne jeg kan takke for at jeg nå storkoser meg i bloggverden. :)

Ha en flott lørdagskveld!

torsdag 11. februar 2010

Friday Sketchers # 88




Hurra, jeg rakk det.:)  Hos Friday Sketchers har de denne uken hatt en fantastisk fin skisse som utfordring 
 # 88. Jeg begynte på kortet på søndag, men ble altså ikke ferdig før i dag. :)

Stemplet er fra Whiff of Joy
tekststemplet er fra Kort og Godt
 tre av papirene er fra Papirdesign
 det siste vet jeg ikke
 punchen er Martha Stewart
 rosene har jeg kjøpt i løs vekt hos Papirdesign (supersmart)
 og så har jeg brukt halvperler.


I siste liten.............

Scrapp og Lapp har en fantastisk candy som jeg hev meg med på i siste liten . Trekning i morgen kl.21.00.

onsdag 10. februar 2010

En lydbok give away :)


Eirin Edvardsen fra Sørfold er en fantastisk flink forteller. Nå har hun en give away på bloggen sin. Det er en lydbok med en historie som Sissel Horndal har skrevet og som Eirin leser. Jeg elsker bøker og fortellinger så jeg må bare være med på den. Er du interessert i det samme, så ta turen innom bloggen hennes, mye spennende å lese der.


mandag 8. februar 2010

Første utfordring hos Scrappekammeret





Her kommer mitt bidrag til Scrappekammerets første utfordring med tema mor/mamma. Foresten en veldig fin blogg de har laget, som det blir spennende å følge videre.
Stemplet er fra Hänglar og hjertet er chipboard. Har svertet rundt papir og stempel med gullsverte.Husker ikke hvor papiret er fra, er dårlig til å følge med på sånt. På ene siden av tagen har jeg skrevet diktet Boken av Andrè Bjerke, fordi det er en leseglad mamma som skal ha kortet. Teksten på forsiden er skrevet på data. Fargene er mye finere enn på bildet her. :)

I kveld skal jeg på Quiz og det er nesten like gøy som å lage kort! :)

lørdag 6. februar 2010

Jeg har vært på shopping :)




Torsdag var jeg på shopping, tror nesten at bankkortet mitt ble overoppheta. :)  Endelig har jeg fått kjøpt meg en Sissix stansemaskin. En ny Martha Steward pucher, to nye stempler fra by Evy, masse blomster og papir ble også med hjem. Nå flyter det på hobbyrommet, må nok ta en runde med litt rydding i løpet av helga. Har jo veldig lyst å komme meg i gang med symaskinen også.. :)

På kortet her ser dere noen av mine nyanskaffelser i bruk. Papiret er fra Papirdesign. Kortet er mitt bidrag til Sukkersøtt sin utfordring # 71.

Ha en superfin lørdagskveld med eller uten MGP. :)


To supre blog-candyer

Her ser dere Mette sin fantastiske candy som trekkes 15.februar. Besøk bloggen hennes om du ikke har gjort det før, veldig mye fint å se på der, og mye inspirasjon å hente. :)


Hos Familien Bjørtomt finner du også en superfin  bloc-candy med trekking 1. mars. Ta en sving innom der også. Det er så utrolig mange fine blogger rundt forbi.

tirsdag 2. februar 2010

Kort etter tutorial fra Inge hos Wiff of Joy






Det er morsomt å prøve seg på litt forskjellige måter å lage kort på. Dette kortet er laget etter en tutorial jeg fant her.  Kortet er laget til en sporty dame som liker å lese. Fargene er valgt spesielt til henne. Jeg har aldri laget sorte kort før, men synes jeg kom ganske greit fra det. I dag har jeg vært og shoppet noen nye papirer, men nå hunger jeg etter å få meg noen nye stempel. Torsdag er det langåpent hos Trel, og da må jeg ha meg en tur dit. De nye stemplene til Wiff of Joy er bare superfine, men de er vel ikke kommet til butikkene ennå.
Ha ei fin uke videre, kulden til tross. :)