søndag 30. mai 2010

Et siste konfirmasjonskort



Det gikk ikke så bra for Didrik i Grand Prix i går. Jeg liker sangen kjempegodt, men i går virket den tam og det var mange andre sanger som var mer fengende. Men, men  nye sjanser til neste år, og Didrik kommer helt sikkert til å gjøre karriere uansett. :)

Jeg har laget et konfirmasjonskort med Papirdesings nydelige papirer. Konfirmanten danser ballett og da passet denne søte ballerinaen veldig godt. Har ellers ikke gjort noe nyskapende annet enn at jeg har kjøpt noen nye blomster. Har sydd rundt alle panelene og svertet kantene med gull. Ble veldig fornøyd med perlesnoren rundt motivet, og det har jeg fargelagt med distress.

Nå har promarkerbasillen truffet meg også, og jeg driver og øver meg på å fargelegge. Jeg tenkte at jeg ikke skulle la meg rive med av den bølgen, men det gikk ikke. :)  

Ha en fin søndag!

torsdag 27. mai 2010

Kort til en mann




Dette kortet har jeg laget på bestilling til en kollega. Hun skal gi det til svigersønnen sin som blir 40 år. Jeg havner alltid i litt røffe, maskuline farger når jeg skal lage kort til menn. :) Bildet er fra et klippeark, papirene husker jeg ikke hvor kommer fra. Har brukt min nye MS-punch, "hengslene" er spellbinders, og kryssene er stanset ut med quick-qutztang. Blomsten på innsiden er fra en retro-punch, og så har jeg limt en rose i en metallpynt og satt oppå. Teksten på innsiden er ganske humorristisk: Du vet du har passert 40, når du lurer på om dine jevngamle har blitt eldre enn deg. Jeg fant den i ei bok, og skrev den ut på data.

Er i ferd med å pusse opp litt her inne på bloggen min. Prøver ut en ny bakgrunn, og så har jeg endelig laget meg en proff signatur. :) Det neste blir å lage ny header. Panoramabilde av Bodø er kansje ikke det rette på en hobbyblogg. :)

Ha en super kveld!  Nå skal jeg sykle til Trel å kjøpe flere Promarkertusjer, for jeg er i ferd med å få dilla på dem. :)

tirsdag 25. mai 2010

Kyss frosken og du skal få en prins :)




Thats just so cute har gående en utfordring med tema eventyr. På bloggen til Carina fant jeg mal til dette kronekortet, og da måtte jeg bare lage et bidrag. :)  Tusen takk Carina for at du har lagt ut malen. 

Har brukt papir fra Papirdesign og TCP. Motivet er fra Greeting Farm og heter Princess Ava, kanskje er hun med i eventyret om Froskeprinsen. Kanten rundt motivet har jeg laget med Blondepunchen fra Martha Stewart. Ellers har jeg brukt halvperler, punch til blad og den rosa blomsten, og spellbinders til å lage skrivefeltet. Ja, og så har jeg svertet rundt alle kantene med gull. :) Det var kjempemorsomt å lage dette kortet, så det blir nok flere av dem etter hvert. 


søndag 23. mai 2010

Bryllupskort



For noen uker siden fikk jeg den store ære å lage kort til et brudepar. Jeg synes det er utrolig koselig å lage bryllupskort, og det er ikke ofte det skjer. Fargene skulle være fersken og champagne, ellers fikk jeg frie tøyler. Har brukt papir fra Papirdesign og stempel fra Ladybug and Friends, blondepunch fra MS, masse roser, to hjertepuncher, halvperler og perlehjerter. Tektsstemplet på forsiden kommer fra Ladybug and Friends.  Rundt motivet har jeg også limt perlebånd. Tagen med navnet på brudeparet og verset på innsiden har jeg skrevet på data. Har også sydd søm på symaskinen rundt alle panelene. Silkebåndet ble prikken over i-en. :)

Har tilbragt mange timer på hobbyrommet i dag. Nå skal jeg nyte kvelden med å lese slutten på ei fantastisk flott bok som heter Hotellet på hjørnet av Bitter og Søt av Jamie Ford.

Ha en fin søndagskveld!

Trine :)

fredag 21. mai 2010

Utfordring #17 hos Kortomania




Oppdaget for ei stund siden at min datter bruker Promarker-tusjer på skolen (hun går interiør-linja). Siden jeg har ferie denne uken, har jeg tid til å leke meg litt. Har laget et kort til Kortomanias siste utfordring hvor man skulle ha med et dikt/sitat/ordtak. Motivet er et digistempel jeg har kjøpt fra Mo Manning. Dette er det første motivet jeg har fargelagt med Promarkers, og det var ikke lett. Må nok prøve meg mye mer før jeg finner ut om jeg liker det. :) Papiret er fra TPC-studio, teksten på forsiden er skrevet ut på data, mens den inni er et stempel. Ellers har jeg brukt stæsj som jeg ikke lenger vet hvor kommer fra. Og så har jeg endelig fått kjøpt meg ny hjertebordpunch fra MS, jiiipiii!!

Ute skinner sola og jeg har fri, det later til å bli en nydelig dag!

Ønsker dere ei riktig god pinsehelg.!

Trine :)

onsdag 19. mai 2010

Utfordring #7 hos Nordsalten Hobbyklubb




Nyter fridager i lange drag, og koser meg på hobbyrommet. Var innom Papirdesign i dag og kjøpte meg ny hjertebordpunch fra MS, og da fant jeg også dette røde fine papiret. Nordsalten Hobbyklubb har en utfordring gående som heter nasjonalfarger, og da fant jeg ut at jeg måtte prøve meg på den. Kunne jo laget kort til hvilken som helst anledning, men 17.mai trengte seg på og da ble det 17.mai-kort. Får heller gjemme det til neste år. :)  Stemplet er designet av Gudrun Loennecken, blomstene er fra Kort og godt, bladene er stanset ut med en McGill-punch og så har jeg brukt rødt bling. Tektsten er skrevet ut på data. 

I tillegg til å lage kort, har jeg sydd en løper til stua. Holder på med nye puter og en løper til, så det er deilig å ha mye tid å ta av. :)

Ha en fin kveld!

Trine :)

mandag 17. mai 2010

Hurra for 17.mai!


Gratulerer med dagen til dere alle sammen! 17.mai er dagen for bunader, det er en fryd for øyet å se både bunader og andre folkedrakter. Her ser dere min datter iført sin Hamarøy-bunad. Den broderte jeg til hennes konfirmasjon for tre år siden. I sommer skal jeg starte på min egen, for neste år skal også jeg ha bunad på meg 17.mai.

Håper dere har en fin dag. Her i Bodø er det varmt og fint, men overskyet. Et regnskyll har vi hatt, men det var etter barnetoget. 

Hurra for 17.mai!!!

Trine :)

søndag 16. mai 2010

Friday Sketchers utfordring # 102

 
I dag har vi hatt en fantastisk dag her i Bodø med over 20 varmegrader. Og  det blir faktisk grønnskjær på skogen til 17.mai, hurra. Jeg har vasket opp mange stoffer i dag, for nå er jeg i gang med å sy nye duker og puter til stuen. I tillegg har jeg laget et kort til siste utfordringen hos Friday Sketchers. Utfordringen denne gangen var en skisse. Papirene har jeg kjøpt hos Smykkesteinen her i byen. Det står ikke noe merke på dem så da vet jeg ikke hvor de egentlig kommer fra. Bildet er fra et klippeark. I tillegg har jeg brukt en McGill punch, min nye MS-punch, hvite og rosa halvperler, roser, kakeservietter, et swirl-stempel og et tekst-stempel.
Denne uken har jeg min vinterferie og det kjennes bra. Da kan jeg tilbringe mye tid på hobbyrommet. Har blinket meg ut noen flere morsomme utfordringer, så jeg har planene klare. :)

Nå gjenstår bare å se over finstasen til i morgen, så kan nasjonaldagen komme.

Jeg ønsker dere alle en riktig fin 17.mai!

Trine :)

tirsdag 11. mai 2010

Posekort




Har kjøpt meg ny MS-puncher, og den måtte bare prøves ut. Her har jeg brukt papirer fra Papirdesign, bilde funnet på nettet, spellbinders - hjerte, blomster, pyntenål, halvperler og en annen type perlepynt. Tekstene på forsiden har jeg skrevet ut på data. Kantene på de to ytterste lagene med papir har jeg brukt sånn papirskrape på (husker ikke hva det heter) og svertet etterpå med distress vintage-photo. Er veldig inspirert av Mettes vakre posekort (og alt annet hun lager). :) 

Ha en fortsatt fin uke!

Trine :)

søndag 9. mai 2010

Sukkersøts utfordring #83 - Til lykke




I dag har jeg kost meg med å lage bryllupskort. Dette kortet har jeg laget på bestilling til et rubinbryllup. Torsdag var jeg på shopperunde både hos Papirdesign og hos Trel. Jeg kjøpte disse lekre papirene jeg har brukt her. De kommer fra Maja design og en serie som heter Du och jag. Stemplet er det Gudrun Loennechen som har designet. Har pyntet forsiden med blomster og hjerte. Resten av kortet er lite pyntet fordi at papirene er så fine i seg selv.

Sukkersøt sin utfordring #83 er å lage gratulasjonskort til en valgfri anledning. Kortet her er mitt bidrag til den utfordringen.

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer, det setter jeg umåtelig stor pris på. 

Ha ei fortsatt fin helg!

Trine :)

tirsdag 4. mai 2010

Mer konfirmasjon :)




Blir litt flere konfirmasjonskort hos meg også, denne gangen til ei jente. Har brukt nydelige papirer fra Papirdesign. Stemplet er det samme som på forrige kort. (Ladybug and Friends). Har brukt Martha Steward punch til å lage blonden rundt stemplet. Den ideen har jeg snappet opp hos noen av dere der ute, men nå husker jeg ikke hvem. Symaskinen har vært flittig i bruk rundt alle panelene. Pyntet med blomster og halvperler. Tekstene på forsiden er skrevet ut på data, og på baksiden er det et tekststempel jeg har kjøpt fra Papirplaneten. Inni kortet har jeg laget en liten (grå) fold til å legge penger i. 

Ta en tur innom bloggen til Trel.no og se de vakre eskene og kortene Lise A. Seivåg har laget med disse papirene, helt nyyyydelige var de. :):)

Ha ei forsatt fin uke!

Trine :)

lørdag 1. mai 2010

Konfirmasjonskort



Våren lar vente på seg her i nord, så det er bare å bure seg inne på hobbyrommet og kose seg. :) I dag har jeg laget konfirmasjonskort til ei jente. Har brukt papirer fra Scenic Route og et stempel som jeg er veldig glad i, det kommer fra Joan Elliot (Ladybug and Friends). Tekstene er skrevet ut på data. Har pyntet med diverse blomster, blad og halvperler.Til slutt har jeg hatt glitterlim rundt nesten alle kantene. :):) 
Oppsettet har jeg hentet fra Kammerpikenes skisse til utfordring #6. 

Nordsalten Hobbyklubb har lagt ut ny utfordring hvor konfirmasjon er tema. Dette kortet er mitt bidrag.

        I anledning ny DT , (Marianne), feirer de med en hemmelig bloggcandy.
Trekking av denne er 15.mai. Spennende med candy, så her er det bare å hive seg med. :)

Ha en kreativ og koselig 1.mai!

Trine :)