tirsdag 27. juli 2010

Herlig bursdagsgave :)

Lørdag hadde jeg bursdag, og min fantastiske datter hadde selvfølgelig jobbet i det skjulte med et kort til meg. Hun og jeg har et veldig tett forhold, så jeg synes bildet passet utrolig godt. :) Synd at jeg ikke klarte å ta et ordetlig bilde som rettferdiggjør fargene, men de er helt nydelige. 

I tillegg til å lage et nydelig vakkert kort hadde hun laget dette herlige smykket til meg også. Det er veldig sjelden jeg kjøper smykker og armbånd, for jeg får de nydeligste kreasjoner hos min datter.

Dagen ble feriet med en fantastisk båttur fra Hamarøy, over Vestfjorden og til Stokmarknes. (og tilbake igjen) Her ser dere innløpet til Trollfjorden. Vi måtte jo bare ta en avstikker inn dit.

 Fjellsidene stuper loddrett i havet.

 Det er litt skummelt å legge hodet bakover å titte oppover den blankskurte fjellsiden.

Fjorden er dyp og fjellsidene går rett ned i havet. Dette har innbydd til at båtfolk har satt spor etter seg en del steder. Her ser det nesten ut som det er en dør inn til fjellet. :) Etter en god middag på Rødbrygga i Stokmarknes dro vi tilbake. Det var en dag som veier opp for mye av det dårlige været vi har hatt i sommer. 

Dagen etter ble det også en superfin båttur. Turen gikk rundt Engeløya i Steigen. Vi har jammen mye vakker natur i det langstrakte landet vårt. Her ser dere bilder av sjøhusene på Røssøya i Steigen.
Det blir lite kortlaging nå når sommeren endelig har vist seg her nord. Jeg er på Hamarøy og nyter lange dager med strikking, lesing og litt turgåing, helt herlig. Kanskje det blir en tur hjem til helga, og da må jeg sikkert lage et kort eller to. :)

Ha en fortsatt fin sommer alle sammen !

torsdag 22. juli 2010

Lange late dager :)




Her i nord, som så mange andre plasser, har været for det aller meste vært dårlig. Jeg har fått gjort litt håndarbeid, både strikking, sying og hekling, og i dag fikk jeg jammen satt sammen et kort også. Har bestilling på to konfirmasjonskort og et bursdagskort, og her kommer det første konfimasjonskortet. Gutten liker fotball og har hund, og da ble det fotball og hund på kortet. Fant det fine stemplet som er på forsiden her. Hunden på innsiden er fra Mo Manning. Stjerna er stanset ut med min nye McGill-punch, og tallene er stanset ut med quick-qutztanga.

Har hatt en flott tur til Hamarøy, og i morgen drar jeg tilbake dit. Kommer nok noen sporadiske innlegg her, men det blir ikke system på dem før det nærmer seg skolestart. 

Ha en fortsatt fin sommer!

fredag 9. juli 2010

Nå blir det bloggpause :)




Søndag reiser jeg til Hamarøy for en uke eller to. Jeg kommer ikke til å ha med annen hobby enn strikketøy og bøker, så nå blir det en liten bloggpause her. :)

Dette kortet er laget etter Kammerpikenes skisse i utfordring #11 hos Scrappekammeret. Her har jeg boltret meg i sterke farger og funnet frem en søt liten Hänglarjente. Har sydd med symaskinen rundt alle panelene. Ellers har jeg brukt en Martha Stewart-punch, en bladpunch, blå steiner og blomster som jeg har limt sammen selv. Morsomt å jobbe med sterke farger. 

Benytter anledningen til å takke alle dere som er innom og skriver koselige kommentarer til meg, det gleder meg stort. Dette er en utrolig flott hobby å holde på med, både kortlaginga og blogginga. 

Ønsker dere alle sammen en riktig god sommer!

tirsdag 6. juli 2010

Egne tanker :)





Her har jeg lekt meg med passeren og laget et staffelikort med en sirkelrund forside. Ofte lar jeg meg inspirere av andre, men her er det kun mine egne tanker som settes ut i livet. :) Synes mønsterpapirene fra Pink Paislee var så fine, akkurat i farger som jeg liker veldig godt. Motivet er fra Mo Manning, og er fargelagt med Promarkers.To av tekststemplene er av dem jeg vant i RAKen hos Sakkalo. Klem-stemplet kommer fra Ladybug and friends.  På baksiden har jeg brukt en Martha Steward punch og et av mine personlige stempel fra ScrapmagasinetDe store bladene er stanset ut med quick-qutztanga og de små er fra en puncher. Blomstene ligger i mange små bokser hos meg så dem husker jeg aldri hvor kommer fra. Jeg har brukt så mange halvperler her at nå er jeg nesten fri. :)  

Sommeren lar vente på seg her hos oss, så det blir mye lesing og håndarbeid. Jeg holder på å strikke Nordlansdkofte til en liten gutt som kommer til verden i desember. Det var utrolig morsomt å finne frem strikkepinnene igjen. Og så leser jeg Johan Teorins siste bok Blodleie og den er virkelig spennende. 

Ha ei fin sommeruke der ute uansett vær!

torsdag 1. juli 2010

Utfordring # 109 hos Sketch Saturday




I dag tittet solen endelig frem og vi har hatt en deilig dag her i Bodø. :) Vet ikke om det har påvirket fargevalget mitt, men her kommer et kort i farger som jeg sjelden bruker. Tror jeg ble litt revet med av det nydelige papiret med kroner på, og jeg ble ganske fornøyd med resultatet til slutt. På innsiden har jeg brukt to av stemplene som jeg vant i RAKen hos Sakkalo . Kortet er laget etter skissen til utfordring # 109 hos Sketch Saturday, og det skal  sendes avgårde til en person som betyr veldig mye for meg.  :)

Ha ei fortsatt fin uke, her krysser vi fingrene for mer sommervarme!