søndag 30. mai 2010

Et siste konfirmasjonskortDet gikk ikke så bra for Didrik i Grand Prix i går. Jeg liker sangen kjempegodt, men i går virket den tam og det var mange andre sanger som var mer fengende. Men, men  nye sjanser til neste år, og Didrik kommer helt sikkert til å gjøre karriere uansett. :)

Jeg har laget et konfirmasjonskort med Papirdesings nydelige papirer. Konfirmanten danser ballett og da passet denne søte ballerinaen veldig godt. Har ellers ikke gjort noe nyskapende annet enn at jeg har kjøpt noen nye blomster. Har sydd rundt alle panelene og svertet kantene med gull. Ble veldig fornøyd med perlesnoren rundt motivet, og det har jeg fargelagt med distress.

Nå har promarkerbasillen truffet meg også, og jeg driver og øver meg på å fargelegge. Jeg tenkte at jeg ikke skulle la meg rive med av den bølgen, men det gikk ikke. :)  

Ha en fin søndag!

13 kommentarer:

 1. Synes og at Didrik virket litt tam og forsiktig i starten - synes Danmark var god. Ellers er jeg like imponert over kortene dine du e dyktig.

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Så lekkert kort !! Du lager noen nydelig kort og bloggen din er veldig smakfull. Jeg syns bildet av Bodø er flott i en hobbyblogg jeg, Bodø er en by jeg liker veldig godt..

  SvarSlett
 4. Dette var jammen et flott kort.
  Flotte farger og koselig motiv.

  SvarSlett
 5. Jag gillar den lila nyansen...
  Mycket fint kort...

  SvarSlett
 6. Nydelig easel-konfirmasjonskort, Trine! Kjempefine farger og så fin den ramma/perlene rundt motivet:-) Fine tekst stempler du har brukt og roser.
  Er bare så moro med promakersene..blir fort hekta ja:-)

  Ha en fin dag! Klem Laila.

  SvarSlett
 7. Kjempelekkert kort du har laget...Nydelige farger, er veldig glad i lilla selv...Flott å få et kort som passer til akkurat den personen

  SvarSlett
 8. Et utrolig flott konfirmasjonskort.
  Så hyggelig å høre at du leser Elise Jakobsen, og liker dem :)
  Det kommer flere bokomtaler så snart det blir tid til å kose seg med bøker igjen.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 9. Så lekkrt kort Trine! Nydelig motiv og så fine pairer.
  Satt foran pcn og så på GP selv og så surra med litt scrapping. Perfekt tidsfordriv.

  Ha en fortsatt nydelig uke.
  Klem fra Trine Lise

  SvarSlett
 10. Nydelig kort Trine. Så lekkert med alle perlene. Fort gjort å bli hekta på promarkers ja og så er det liksom ingen å velge mellom heller da;)

  Enig ang Didrik, han ble nok litt tatt av nervene tror jeg. Jeg likte ikke den tyske, den var gnålete. Danmark skulle ha vunnet. ;)

  SvarSlett
 11. oi herlig lilla, elsker det!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)