tirsdag 27. juli 2010

Herlig bursdagsgave :)

Lørdag hadde jeg bursdag, og min fantastiske datter hadde selvfølgelig jobbet i det skjulte med et kort til meg. Hun og jeg har et veldig tett forhold, så jeg synes bildet passet utrolig godt. :) Synd at jeg ikke klarte å ta et ordetlig bilde som rettferdiggjør fargene, men de er helt nydelige. 

I tillegg til å lage et nydelig vakkert kort hadde hun laget dette herlige smykket til meg også. Det er veldig sjelden jeg kjøper smykker og armbånd, for jeg får de nydeligste kreasjoner hos min datter.

Dagen ble feriet med en fantastisk båttur fra Hamarøy, over Vestfjorden og til Stokmarknes. (og tilbake igjen) Her ser dere innløpet til Trollfjorden. Vi måtte jo bare ta en avstikker inn dit.

 Fjellsidene stuper loddrett i havet.

 Det er litt skummelt å legge hodet bakover å titte oppover den blankskurte fjellsiden.

Fjorden er dyp og fjellsidene går rett ned i havet. Dette har innbydd til at båtfolk har satt spor etter seg en del steder. Her ser det nesten ut som det er en dør inn til fjellet. :) Etter en god middag på Rødbrygga i Stokmarknes dro vi tilbake. Det var en dag som veier opp for mye av det dårlige været vi har hatt i sommer. 

Dagen etter ble det også en superfin båttur. Turen gikk rundt Engeløya i Steigen. Vi har jammen mye vakker natur i det langstrakte landet vårt. Her ser dere bilder av sjøhusene på Røssøya i Steigen.
Det blir lite kortlaging nå når sommeren endelig har vist seg her nord. Jeg er på Hamarøy og nyter lange dager med strikking, lesing og litt turgåing, helt herlig. Kanskje det blir en tur hjem til helga, og da må jeg sikkert lage et kort eller to. :)

Ha en fortsatt fin sommer alle sammen !

18 kommentarer:

 1. Hipp hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen :) Så utrolig kreativ datter du har. Nydelig kort og kjede hun hadde laget til deg. Så heldig du er. Ser ut som dere har hatt to flotte båtturer. -klem-

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen:))) Så nydelig kort og kjede du har fått av din datter. Det er ekstra hyggelig når gavene er hjemmlagde og spesielt av sine egne! Nydelige bilder av en flott og spektakulær natur:)Hyggelig at du deler med oss andre!
  Klem Mette

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen som var. Nydelig kort og kjede du hadde fått. Vakre bilder du hadde lagt ut også. Må nok snart ta en tur nordover på ferie.Fortsatt god ferie!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen som var Trine! Så nydelig kort og smykke du har fått. Hjemmelagde gaver er så koselig å få. Dyktig datter du har:)
  Flotte bilder av fantastisk natur også:)
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Vel overstått bursdag Trine! Så koselig å få slik fint kort og smykke, skjønner godt du ble glad for det! Og en flott tur har dere også hatt. Fortsatt god ferie!

  SvarSlett
 6. Det så ut som noen fine båtturer, skulle ønske jeg og speilrefleksen hadde vært med! Håper det blir like fint vær neste uke når jeg kommer til Hamarøya :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse med vel overstått, Trine ! Nydelig kort og gave fra din datter, regner med at dette ble satt stor pris på :-)
  Fantastiske bilder du deler med oss, jovisst har vi et fantastisk vakkert land, det er sikkert.

  SvarSlett
 8. Gratulerer med overstått bursdag. Ser ut som du fikk en flott feiring av dagen! Må bare sin en ting, datteren din er kjempeflink til å lage smykker og kort. Skjønner godt at du sjelden kjøper smykker selv :)

  SvarSlett
 9. Gratulerer masse med vel overstått ! Nyyyydelig kort og smykke du fikk av datteren din :) Fantastisk flotte bilder !

  Klem :o)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med vel overstått !!
  Herligt kort og nydeligt smykke du har fått av din datter.
  Ja det er nydeligt i nord, er sjølv halvt nordlending. Min far kommer fra øya Tomma (tomeidet) ved helgelandskysten.
  Takk for helsing i bloggen min......:):)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med vel overstått bursdag !! Nydelig kort og smykke du fik av dattra di - og så den flotte turen dere var på :-)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med overstått bursdag !!
  Så koselig at datteren din har laget kort og smykke til deg,det var så fint ! Blir helt rørt jeg.....
  Kjekkt at du deler de flotte og mektige naturbildene fra nord med oss ...wow så flott !!!

  SvarSlett
 13. Takk takk! Har ikke vært så mye kortlaging her heller i sommer. Har laget et eller to så langt. Men har noen bursdager som kommer no først i august, så må vel tel pers å lag noen nå. Ikke minst prøv ut maskina. Har fått litt forskjellige rammer og sånt. På utkikk etter bokstava og swirla, men ikke funnet noen enda. Kor du bruke å handle sånt henne?

  SvarSlett
 14. Gratulerer med overstått!
  Alltid så gøy å få ting som er laget av andre! Nydelig var det!
  Klem, Carina

  SvarSlett
 15. Gratulerer med dagen og sikke fint kort og halssmykke, flotte billeder. Du må have en dejlig weekend.
  knus Pia

  SvarSlett
 16. Gratulerer med overstått!!!
  Så fantastisk flotte bilder!
  Tusen takk for hyggelige kommentarer i bloggen min. Som jeg skrev, så har jeg vært litt lat i sommer.... Men, regner med å ta det igjen til høsten.

  Ha en fin kveld!

  -klem-

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse med dagen som har vært. Utrolig nydelig kort og smykke du har fått av datteren din. Heldig er du! Og visst er det mye herlig natur i Hamarøy og andre steder i nord. har kost meg masse de tre dagene jeg var på Oppeid, Hamsund og Tranøy! Bare vakkert!!!!

  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)