mandag 30. november 2009

Til en hverdagsengel

Nå er det nesten en uke siden jeg har hatt tid å legge inn noe nytt her. Adventstida er en koselig, men travel tid. Jeg har snart laget de julekortene jeg trenger for i år, men dette er til en helt spesiell person. Torsdag var jeg innom Trel.no og da måtte bare denne engelen fra Motivet bli med hjem. Jeg kjøpte også en Martha Stewart snøkrystallpuncher.Papiret jeg har brukt er en rest fra i fjor, husker ikke merke. Rundt kantene har jeg sydd  sikk sakk med symaskinen. Stemplet og ovalene inni kortet er også sydd på med symaskinen. Den kan jammen brukes til mye rart.

Snart runder jeg 1000 besøkende på bloggen min, og det synes jeg er veldig morro. Det gir meg utrolig mye glede å holde på med hobbyene mine. Er du innom å titter så legg gjerne igjen et spor etter deg, det vil jeg synes er veldig koselig.

Ha ei fin første uke i desember!
2 kommentarer:

 1. Blir rent dårli her :D
  Du har laget så mye fint

  SvarSlett
 2. Nydelig kort Trine!
  Takker også for koselig tilbakemelding på oppussede lopper :) Nå er det alt for lenge siden jeg har laget kort.. Når jeg tittet itt på bloggen din kjenner jeg at det klår i fingrene... Blir nok et kort og to på hobbyrommet etter jobb:) Nydelig når du bruker symaskin....
  Ha en flott dag !
  Mia

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)