lørdag 21. august 2010

Eirins giveaway


Eirin er profesjonell forteller og har en fantastisk flott blogg som heter Eirin forteller. Her er det mye spennende lesestoff, og jeg anbefaler alle å ta en titt innom. Akkurat nå feirer hun at hun har passert 50 følgere av bloggen med en super giveaway som er delt i tre premier. På bloggen har hun lagt ut et filmkutt hvor hun selv forteller mer om den. 


Jeg har vært så heldig å få en award fra Eirin. Den som får awarden må fortelle syv ting om seg selv, og så sende den videre til syv andre. Nå vet jeg at mange av dere der ute synes det er slitsomt med awarder. Jeg vil derfor skrive en liste over syv bloggere som jeg er stor fan av, og så kan dere selv avgjøre om dere vil gjøre noe med den. 


Her kommer syv ting om meg:

* Jeg elsker å lese bøker.
* I år skal jeg studere skolebibliotekkunnskap på fritiden.
 * Tom Egeland er en av mine favorittforfattere.
* Jeg liker å være oppe sent om kveldene. (men må tidlig opp :( )
* Har eget rom til hobbyene mine.
* Jeg har ikke sertifikat. (Ja, det er helt sant.)
* Har heller ikke konto på Facebook. ( Blir erta litt for det. )


7 kommentarer:

 1. Tusen takk Trine! Dette med awarder er nesten blitt tabu, men jeg setter nå pris på det jeg :) Kommer nok til å gjøre som deg, det var lurt synes jeg. Vi er nå litt like må jeg si. Vi har samme navn, jeg liker også være sent oppe (legger jeg meg kan je jo gå glipp av noe hihi) oj jeg er heller ikke på Facebook. Jeg blir også mobber for dette. Jeg har ikke skjønt det får jeg høre. Ja ja, er jeg litt ensom så reiser jeg på besøk til noen eller plukker opp telefonen, så jeg føler ikke at jeg går glipp av noe.... Hør på meg forsvare meg selv a, hi hi hi, trenger vell egentlig ikke det :) Tusen takk igjen og ha en nydelig lørdagskveld. Klem

  SvarSlett
 2. Takk for det Trine! Setter pris på det:)
  Smart måte å gjøre det på dette.
  Du, jeg er heller ikke på Facebook! Trodde jeg var nesten alene om det... Men vi er visst flere:)
  Må jo si at jeg liker bloggen din også og er innom deg så og si hver dag:)
  Takk skal du ha og kos deg videre!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk! Jeg er ikke helt inne på det med awarder, men skjønner vel som omtrent. Føler meg enda litt fersk i denne bloggverdenen. Dette var sikkert en smart måte å gjøre det på.
  Koselig å se innom bloggen din og takknemlig for dine hyggelige kommentarer!

  Jeg er faktisk på Facebook(da p.g.a. et jubileum vi skulle ha fra skoletiden)men er der veldig lite, har da heller annet jeg vil gjøre.
  Scrappingen tar jo litt tid -men da så artig en hobby! Og kjekt med bloggvenner med samme interesse.
  Ha fortsatt en fin helg

  SvarSlett
 4. Hei, tusen takk for awarden. Jeg setter stor pris på den! Bra du gjorde det på den måten. Awarder er trivelig å få, men jeg er ikke så glad i det ekstra arbeidet som følger med:)

  Og du...jeg er på Facebook....
  Men det er sjelden jeg er der, vil heller ta en bloggrunde:)

  Ha en fin søndag.
  Klem, Berit

  SvarSlett
 5. Tusen takk for awarden Trine! Kjempe koselig:-)
  Jeg er heller ikke på facebook..mange maser og ler litt av det:-) Veldig glad i å lese jeg også...hele 8 bøker i sommer!! Kost meg masse!
  Er B-menneske de lux..i utgangspunktet..men sent i seng og tid opp er bare et must. Deilig når helga kommer når ingen må følge klokka og tidlig opp.
  Vet ikke helt om jeg sender awarden videre siden så mange er imot. Tusen takk for at du tenkte på meg og den koselige kommetaren i bloggen!
  Ha en fin helg på Hammarøy!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 6. Kjære Trine,
  jeg takker - for hyggelige kommentarer i bloggen, og for denne awarden :-) Som Laila over sier; siden så mange ikke er så glad i disse awardene sender jeg den nok ikke videre, men jeg setter absolutt pris på å motta den, med det det innebærer :-))
  Kjempehyggelig å være en av dine følgere, og så hyggelig at du finner inspirasjon hos meg, det er koselig !
  Ønsker deg en veldig fin uke, Trine.
  Klem
  Turid

  SvarSlett
 7. heisan Trine!

  Så flott at du er med på min give away! Setter stor pris på det.

  Jeg er enig med Berit som sier at det er hyggelig med awarder, men noe slitsomt med de reglene. Så dette var en veldig lur måte å gjøre det.

  Men det er jo også kosleig å få lære noe nytt om sine bloggvenner.Må si jeg gjerne skulle hatt eget rom til mine hobbier. Det hørtes deilig ut. Ellers er jeg også glad i bøker. Spennende med studier, da.

  Jeg har nok fb konto, og jeg bruker den ganske aktivt. Ja, jeg ville savnet den om jeg sluttet der. Likevel er det blogglandia som er min favorittsyssel på nettet.

  klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)