tirsdag 2. november 2010

Juleveske :)

Jippi, jeg fant magnetene mine, og da kunne jeg gjøre ferdig dette veskekortet. Papiret med skrift på er fra Papirdesign og det som er på lokket er en rest som jeg ikke husker hvor kommer fra. Blomster, blad, hjerter og snøfnugg er punchet ut, og tekststemplet på lokket er fra Ladybug and friends. Under halvperlen på lokket er det en magnet som holder vesken sammen. Har brukt en Silent setter til å lage hull til hankene, og satt i eyeletts.(tror jeg det heter.) Båndet er bare knytt sammen på innsiden.

Tusen takk for alle koselige kommentarer, de setter jeg veldig stor pris på!

Ha ei fortsatt fin uke!

13 kommentarer:

 1. En nyyydelig juleveske til Trine!!
  Blir bare så lekkert!! Lekre farger, mønster ark og pynt sammen:-) Kjekt du fant magnetene dine også:-)

  Ha en fin kveld! Klem Laila.

  SvarSlett
 2. Åååh denne var så utrolig lekker asså!!! Tusen tusen tusen takk for mailen du sendte meg, jeg ble kjempe glad :) Nå vet jeg hva jeg skal fikkle med en dag i nermeste fremtid. Ha en super kveld! -klem-

  SvarSlett
 3. Så flott juleveske!
  Stilig:) Nydelig mønster ark og pynt.
  Godt å høre at det er andre som innimellom ikke finner det man trenger der og da. Kjenner nemlig godt til det... Hender at ting blir litt bortgjemt hvis kaoset tar overhånd hos meg:)
  Men veldig bra at du fant magnetene Trine, for dette er så lekkert.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Nydelig, Trine!
  Og som jeg sier: jeg ser jeg har laaaangt igjen til deg! Men ser og blir inspirert.
  Klem til deg.

  SvarSlett
 5. Rålekker juleveske!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 6. Så flott denne var da:)
  Neste gang du er innom min blogg så kan du ta med en award som er til deg.
  Ha en fin tirsdagskveld.
  Klem

  SvarSlett
 7. Super flott juleveske i flott bretteteknikk.

  Tusen takk for kommentaren i bloggen min.Forstår godt at du vil i tenkeboksen med bind it all,for jeg tenkte på den i nesten to år,før jeg nå kjøpte den.Men det klart billigere å kjøpe ferdige bøker å pynte,men litt mer artig å lage noe selv og mer personlig med bind it all.
  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett
 8. Du verden så lekker den var, da! Ser skikkelig avansert ut. Nå har keg bestilt bettie Page stempel hos min svigerinne, Annika, så nå venter jeg på tilleggsprodukter for å få det montert. Er rimelig grønn på sånne stempel... så jeg håper jeg får det til. Ha ha!

  Ha en fin kveld og dag imorgen! klem

  SvarSlett
 9. Så fint at du fant magnetene og kunne vise oss denne;) Jeg er imponert over den brettinga jeg, puh ser litt vanskelig ut. Nydelige papirer du har brukt. Ha en fortsatt fin uke. Klem :)

  SvarSlett
 10. Nydelig juleveske!! Denne bretteteknikken er så flott. Nydelig mønsterpapir og stilig og flott pyntet! Godt du fant igjen magnetene, fort gjort at ting blir borte i vårt papirkaos..fnis..!

  Ha en fin dag Trine:)

  Klem Mette

  SvarSlett
 11. Oi, denne var virkelig flott!

  SvarSlett
 12. eska var virkelig lekker :D

  SvarSlett
 13. Fin veske, er ny i gamet men syns det er "dritartig" å få til nye kort og utfordringer. Sliter med bloggen min men det løser seg sikkert. Lindell: sukkerdøden, skikkelig bra foruten foto, scrapping of kort er lesing det som får min tid, når helsa ikke tilsier noe annet. Ha ei fin helg.
  Mildrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)