tirsdag 2. februar 2010

Kort etter tutorial fra Inge hos Wiff of Joy


Det er morsomt å prøve seg på litt forskjellige måter å lage kort på. Dette kortet er laget etter en tutorial jeg fant her.  Kortet er laget til en sporty dame som liker å lese. Fargene er valgt spesielt til henne. Jeg har aldri laget sorte kort før, men synes jeg kom ganske greit fra det. I dag har jeg vært og shoppet noen nye papirer, men nå hunger jeg etter å få meg noen nye stempel. Torsdag er det langåpent hos Trel, og da må jeg ha meg en tur dit. De nye stemplene til Wiff of Joy er bare superfine, men de er vel ikke kommet til butikkene ennå.
Ha ei fin uke videre, kulden til tross. :)

6 kommentarer:

 1. Heisann! Dette var en artig variant! Moro å lage noe annet enn de vanlige ja.
  Må få takke for alle hyggelige kommentarer fra deg, jeg blir så glad! Har nok vært altfor dårlig til å blogge i det siste, og sløv med å kommenter hos andre. Sorry, skal prøve å skjerpe meg der!
  Hvis du tenker på de samme Whiff of Joy-stemplene som meg (city girl), så legges de ut for salg den 4 februar, i nettbutikken deres.
  Ha en flott og kreativ uke videre!
  Klem, Yvonne :)

  SvarSlett
 2. Hei Trine:-)

  Så glad jeg ble nå for å "ramle" over bloggen din! Så mange flotte kort du har laget:-))
  Har lagt meg til som følger hos deg og håper det er ok;-) Da finner jeg veien tilbake så jeg kan kikke mer her og få med meg det nye du legger ut i bloggen fremover.
  Ha en fin uke!

  Klem,
  Astrid

  SvarSlett
 3. Kjempeflott kort Trine!! Alt passet så godt sammen og stemplet var så koselig!! Moro å lage kort som er formet etter den som skal ha det, blir veldig personlig det! Vil helt sikkert tro at hun som får dette blir glad:-) Det hadde jeg blitt:-)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. super nydeligt kort, dejlig blå farver.
  knus Pia

  SvarSlett
 5. Kjempelekkert kort. Masse flott i bloggen din. Takk for titten!!!

  SvarSlett
 6. Så masse flotte kort du lager. Hos meg er det mest symaskin som blir brukt, men det er jo artig å se hva andre lager rundt omkring. Ha en fin helg.

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)