tirsdag 16. februar 2010

Nytt kort og award nr. 3


Begynte på et kort i går som jeg forlot i frustrasjon, det ligger der ennå. Tror kanskje jeg er på tur inn i en tørke når det gjelder kreativiteten.:(  Jeg dro på en liten bloggrunde isteden, og da falt jeg for utfordringen som går hos Kort`o`mania. Denne gangen er det sterke farger, riktig pang farger som gjelder. Fargene er mer pang enn på bildet her. Har funnet frem Hänglar - stemplene mine. Jeg fant faktisk noen fra et sommerkit, og de har jeg ikke montert ennå. Jeg går å venter på en pakke fra Papirplaneten, noen nye stempel, og flere spellbinders tror jeg vil hjelpe. :) :)


Tusen, takk til Agnete (Familian Bjørtomt). :) Tenk hun har gitt meg min award nr. 3. Det er så mange flotte, koselige mennesker der ute, og det gleder meg stort. Skal ta en runde på bloggene deres, jeg er helt sikker på at idetørken min forsvinner på et blunk da. (I tillegg til litt nytt utstyr da. he, he) Ta foresten en tur innom Familien Bjørtomt, for der ligger det en super blogcandy. 
Nå skal jeg ta meg tid til litt andre sysler også, ikke bare kort og blogg. Jeg er akkurat ferdig med bind 1 av Knausgård sin serie. Den var ei ok bok, men jeg vet ikke om jeg leser resten. Har noen av dere lest den, og hva synes dere?

Har skrevet før om ti ting som gjør meg glad lengre ned her. :) Gir også denne awarden til alle dere som følger meg og kommenterer på bloggen min. Det gjør meg glad. :)

14 kommentarer:

 1. sååååå super flot bidrag, i herlige pang farver

  100000 tak for at du deltager på Kort O Manias udfordring.

  SvarSlett
 2. Kjempefint kort. Nydelig med stempel og de blomstene. Tusen takk for at du deltar på utfordringen til Kort o Mania.

  SvarSlett
 3. Så flott kort!! Dette motivet er så søtt, er ikke lenge siden jeg brukte på et kort selv!
  Klem Mette

  SvarSlett
 4. Nydeligt kort i pangfager!! Jeg blir i godt humør av slike farger :-)
  Klem fra Mona.

  SvarSlett
 5. Herlig kort i herlige farger! Tusen takk for at du deltar hos Kort o Mania. Klem.

  SvarSlett
 6. nydeligt kort og så herlige farger du har brukt
  takk for st du deltar

  klem fra Benedicte

  SvarSlett
 7. Flott kort! Får håpe du ikke går inn i idètørke, men heller får masse inspirasjon når pakka di kommer i posten da. Lykke til i utfordringen!
  Klem

  SvarSlett
 8. Dette var nydelig! Hänglar jenta er jo bare så skjønn. Tusen takk for at du deltar på Kort O Mania´s utfordring:o)

  SvarSlett
 9. Kjempe søtt kort og med et herlig motiv :)
  takk for at du deltar på kort o manias utfordring :)
  klemmmm

  SvarSlett
 10. Det er herlig med farger! Litt knall passer nå som mørketida er over, og man lengter pittelitte til våren:-) Så bra du fikk kreativiteten opp igjen:-) Ha en fin dag, og gratulerer med award:-)

  SvarSlett
 11. Hei. Første gang jeg er innom bloggen din, her var det masse fine kort. Har lagt meg til som følger av bloggen din, håper det er ok???

  SvarSlett
 12. Hei Trine. Gratulerer, du har vunnet en av lydbøkene! Send meg adressen din til eirin.edvardsen@gmail.com så skal jeg få den avgårde i posten. :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)