onsdag 30. desember 2009

Mine topp 10 i 2009

Nå har jeg vært i Stempelgals Verden og beundret favorittene hennes. Det er utrolig morsomt å følge med på mange av de flotte bloggene som finnes der ute. Mange ganger blir jeg helt målløs av de vakre og kreative arbeidenesom lages. Et lite eksempel er Mayas vakre julekrans. Noe så utrolig oppfinnsomt og flott. En helt unik julepynt.

Her er mine topp 10:Dette kortet laget jeg på bestilling til ei jente som ble konfirmert i sommer. Ble ikke fornøyd med fargeleggingen av stemplet, men helheten ble fin.Dette stemplet synes jeg er så vakkert. Nå som julekortsesongen er forbi skal det nok bli mer brukt. Ved nærmere ettertanke kunne jeg sikkert brukt det på julekort også.Her er også et stempel som jeg har fått brukt lite. Kortet er en gave til 20 års dagen til ei jente som jeg er tante til. Dette var det første kortet jeg laget hvor jeg brukte Martha Stewart punchern min. Har etter hvert kjøpt to til.Kortet ble laget til en kjær kollega som har sluttet på jobben hos oss. Jeg ble veldig fornøyd med dette kortet. Stemplet er helt nydelig, og fageleggingen av det er en av mine beste. Mottakeren er virkelig en kreativ hverdagsengel og da passet stemplet så veldig godt.
Randis blogg fant jeg de vakreste esker du kan tenke deg. Etter hennes mal lagde jeg denne. Til første forsøk å være synes jeg den ble fin. Blir nok flere slike i det nye året.Her er et kort jeg laget på bestilling til ei dame som fylte 70. Fant bilde på ei nettside og kortet ble til rundt bildet. Liker fargesammensetningen veldig godt.Kort som ble laget til en god kollega som nettopp har fått barn.I løpet av året har jeg laget en del criss cross kort. Synes dette stemplet fra Minnehjørnet er så flott, derfor må dette kortet med blant de ti.Hadde en bunke små papirposer som jeg har brukt til å lage gaveposer av. På bloggen til Stempelgal - Hilde fant jeg ideen til å lage kort av dem, en veldig god ide synes jeg.Det siste kortet har jeg laget etter skisse nr. 72 fra  Friday Sketchers. Jeg synes det er morsomt å jobbe etter skisser, men jeg har enda tilgod å bli ferdig i tide. :)

Gleder meg til å ta fatt på et nytt år med mange utfordringer både med kortlaging og annen hobby.

Hvis dere som er innom legger igjen en liten kommentar blir jeg veldig glad. :)

Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. Så flott at du lar deg inspirere av min blogg og tusen takk for flotte kommentarer!!

  Masse flott inspirasjon og finne blandt dine favoritter også!! Gleder meg til å følge med videre!

  Godt nytt år!

  SvarSlett
 2. Sukk!! Nydelige kort alle som en!:)) Men jeg tror favoritten min hos deg må være bestillingskortet til damen som fylte 70. Du har gjenspeilt bildet på en fantastisk måte både i pynt og papir!
  God nytt år!
  Og takk for koselig kommentar inne hos meg:)
  Klem, Camilla.

  SvarSlett
 3. Hei Trine!
  Takk for de gode ordene dine :) Ja, jeg koser meg virkelig på det nye rommet! Nå må jeg bare få gjort unna bladjobbingen, så blir det forhåpentligvis massevis av tid til å leke :)

  Morsomt å se dine 10-på-topp! Masse flott! Blir jommen inspirert til å lage en liste, jeg også...

  Godt nyttår til deg og dine :)

  Klem fra åshild

  SvarSlett
 4. Flotte kort du har lagt i listen! Men, jeg hadde ikke gitt meg på 10 om jeg måtte velge inne hos deg....
  Ønsker deg og dine et
  Godt Nytt År!
  -klem-

  SvarSlett
 5. Tusen takk for besøk og kommentar på bloggen. Flotte kort du har laget. En venninne av min stedatter driver også med dette. Her er linken til hennes blogg:
  http://lises-korthus.blogspot.com/
  Godt Nytt og kreativt År!

  SvarSlett

Tusen takk for at du skriver kommentar til meg, det setter jeg stor pris på. :)